!!!REKLAMY A VŠECHNO OSTATNÍ CO SE NETÝKÁ ČLÁNKŮ PROSÍM PIŠTE: ZDE
klaaruschka@seznam.cz________________________________ ____ web in: English & Deutsch

Prosinec 2008

Beznohá potvora

31. prosince 2008 v 22:01
Jak dosáhnout svého...... xD


moje diplomky

31. prosince 2008 v 19:21 *SB*
Tak tady jsou moje diplomky od vás.. Moc děkuju :-**

Silvestr!!!

30. prosince 2008 v 23:32 Greetings
Áááá zítra je poslední den roku 2008 a pozítří se vlády ujme rok 2009 xD
Ale co tím chci říct, prostě všem přeju všechno nej do novýho roku, hodně štěstí, zdraví, lásky, zkrátka to, co se vždycky přeje a mnohem víc!!
Pořádně to oslavte a pamatujte: Život je pes, ale žít ho je psina! :-)

Merry Christmas

22. prosince 2008 v 18:42 Greetings
Všem mým SB přeju NÁDHERNÝ VÁNOCE A ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK 2009!!! ♥♥♥

about JOEY KELLY

20. prosince 2008 v 22:09 | klaaruschka |  Joey
Joseph Maria Kelly
*20. 12. 1972, Gamonal / Španělsko
- znamení: Střelec
- kytary, akordeon, bicí
- v r. 2005 se stal mistrem světa WOK v motocrossu

fotky:
j
j
j


autogram:
j

about PATRICIA KELLY

20. prosince 2008 v 22:00 | klaaruschka |  Patricia
Patricia Maria Kelly
*25. 11. 1969, Gamonal / Španělsko
- kytara, piano, harfa, perkuse
- solo CD: New Room (2008)

fotky:




autogram:


about JOHN KELLY

20. prosince 2008 v 21:55 | klaaruschka |  John & Maite
John Michael Kelly
*8. 3. 1967, Talavera/Španělsko
- znamení: Ryby
- CD (společně s Maite Itoiz): Tales from the secret forest
The blue elf's dream
Elfenthal
fotky:
j
jm
jm
jm

podpis:
j


about JIMMY KELLY

20. prosince 2008 v 21:50 | klaaruschka |  Jimmy
James Victor Kelly
*18. 12. 1971, Gamonal / Španělsko
- znamení: Vodnář
- kytary, klávesy, akordeon, bicí...

fotky:


autogram:

about KATHY KELLY

20. prosince 2008 v 21:43 | klaaruschka |  Kathy
Kathleen Anne Kelly
*6. 3. 1963, Massachusetts/USA
- znamení: Ryby
- piano, housle, akordeon...
- solo CD: Best of Kathy Kelly, Morning of my life, Straight from my heart

fotky:
k
podpis:
k

about PATRICK KELLY

20. prosince 2008 v 21:11 | klaaruschka |  Paddy
Michael Patrick Kelly (now John Paul Mary)
*5. 12. 1977, Dublin
- znamení: Střelec
- el. a akustická kytara, baskytara, piano, akordeon, bicí...
- solo CD: In Exile (2003)

fotky:






báseň:
Weeper clown
Does he laugh still?
They're thinking about him, that he can't cry. And when his heart hurts, they don't see it.
And you await only aglow fun of me.
Let me live! Give me freedom! It's so hard to be a clown.


aquarely:

autogram:



about ANGELO KELLY

20. prosince 2008 v 20:55 | klaaruschka |  Angelo
Angelo Gabriele Kelly
*23. 12. 1981 Pamplona / Španělsko
- znamení: Kozoroh
- bicí, kytara, piano...
- solo CD: I'm Ready (2006)
Rejoice And Be Glad (2007)
Lost Sons; Upclose (2008)

fotky:






autogram:

about MAITE KELLY

20. prosince 2008 v 13:05 | klaaruschka |  Maite
Maite Star Kelly
*4. 12. 1979, Berlín
- znamení: Střelec
- zpěv, kytara


fotky:

video:


podpis:

about BARBY KELLY

16. prosince 2008 v 20:45 | klaaruschka |  Barby
Barbara Ann Kelly
*28. 4. 1975, Belascoain / Španělsko
- znamení: Býk
- klavír, kytara, akordeon, perkuse

fotky:



aquarely
báseň:
Be stronger than ever
Be stronger! I thought of it.
Be stronger, or will be nothing of you!
Whereby I merited it? I felt the freedom, how the wind took her away.
I wanted to relish my life and my family to close in arms.
The simple life was away! And everywhere was the scream!
I forbore the dance, because I felt, that the hysteric fans laugh me.
On, God, what did I do!
Street life lost the power.
The hysteric fans, hear me! What did you do!
The blame was still only the Angel. He deprived us of freedom.
The hysteria undertook the power.
The cry follows us. And whom can I thank?
To the hysteric fan, because when they don't take care, then they kill me!!!

autogram:

Diskografie

16. prosince 2008 v 20:30 The Kelly Family
  • Christmas All Year (1981)
  • Wonderful World (1981)
  • Live (1988)
  • Keep On Singing (1989)
  • New World (1990)
  • Honest Workers (1991)
  • Street Life (1992)
  • The Very Best Over 10 Years (1993)
  • Wow (1993)
  • Over The Hump (1994)
  • Christmas For All (1994)
  • Almost Heaven (1996)
  • Growin' Up (1997)
  • Live Live Live (1998)
  • From Their Hearts (1998)
  • Kathy Kelly - The Best Of Kathy Kelly (1999)
  • The Bonus-Tracks Album (1999)
  • Best Of The Kelly Family (1999)
  • Best Of The Kelly Family 2 (1999)
  • Kathy Kelly - Morning Of My Life (2001)
  • La Patata (2002)
  • Kathy Kelly - Straight From My Heart (2002)
  • Paddy Kelly - In Exile (2003)
  • Homerun (2004)
  • Kathy Kelly - Godspel (2005)
  • Hope (2005)
  • James Kelly - Babylon (2005)
  • John Kelly & Maite Itoiz - Tales from the Secret Forest (2006)
  • Angelo Kelly - I`m ready (2006)
  • Angelo Kelly - Rejoice and be glad (2007)
  • Angelo Kelly - Lost sons (2008)
  • James Kelly - Roots (2008)

Něco málo na úvod =)

16. prosince 2008 v 20:20 The Kelly Family
The Kelly Family je hudební skupina, složená původně z Barbary Ann Kellyové, jejího manžela Daniela Jerome Kellyho a jejich dětí.
V roce 1966 Barbara Ann a Daniel Jerome Kelly opustili USA se čtyřmi dětmi (Danny, Caroline, Kathy a Paul), které měl Daniel se svou první ženou. Poté se usadili v jižním Španělsku. Inspirováni tradicemi začali s dětmi zpívat a tančit na folkovou muziku. Hudbu měli rádi, ze začátku hráli po okolí, svým přátelům a známým - začali vystupovat na narozeninových oslavách, svatbách a místních fiestách. V roce 1967 se jim narodil první společný syn Johnny a po něm další děti - Patricia (1969), Jimmy (1971) a Joey (1972).
a
V roce 1973 se rodina přestěhovala do Pamplony, kde vystupovali v taverně. Barbara učila doma děti balet, chodily také na hodiny hudby. Pod jménem "Kelly Kids" je bylo možné vidět ve Španělsku v televizi již v roce 1975. Ve stejném roce se jim narodila dcera Barby.
Při výletu do Itálie v roce 1976 byl během cesty do Říma vykraden jejich minibus. Bez finančních prostředků začali zpívat na ulici, dostávali peníze od kolemjdoucích. Z Itálie cestovali do Rakouska, Irska, Německa a Nizozemí.
V roce 1977 se jim narodil syn Paddy, za dva roky dcera Maite. V roce 1979 získali první smlouvu k natočení desky u Polydoru. John byl hlavní hvězdou mezi "Kelly kids" a nazpíval nejvíce písniček.
První vydaný singl se jmenoval "Danny Boy" a brzy byl následován dalšími.
V roce 1980 získali první místo na žebříčku v Nizozemí a Belgii s písní "Who'll Come With Me (David's Song)".
V roce 1981 se narodil syn Angelo a Barbaře zjistili rakovinu prsu. Rodina se vrátila do Pamplony, Barbara rok na to zemřela. Mysleli, že zpívání tím končí, ale Barbařino poslední přání bylo, aby pokračovali. Danny, Caroline a Paul v následujících letech skupinu opustili a Kathy jako nejstarší žena ve skupině přejala úlohu své matky a starala se o své mladší sourozence.
Po smrti Barbary se Kellyovi vydali do Francie, USA a v roce 1988 do Německa. Tam založili svou vlastní nahrávací společnost "KEL-Life". (čerpala jsem z wikipedie :))